Sökning: onr:"swepub:oai:gup.ub.gu.se/241837" >
Food and Sustainabl...
Food and Sustainable Development in Home and Consumer Studies - Expressed in Swedish Syllabuses at Present and Past
-
- Gisslevik, Emmalee, 1984 (författare)
- Gothenburg University,Göteborgs universitet,Institutionen för kost- och idrottsvetenskap,Department of Food and Nutrition, and Sport Science
-
Wernersson, Inga, 1948 (författare)
-
- Åberg, Helena, 1955 (författare)
- Gothenburg University,Göteborgs universitet,Institutionen för kost- och idrottsvetenskap,Department of Food and Nutrition, and Sport Science
-
visa fler...
-
- Larsson, Christel, 1972 (författare)
- Gothenburg University,Göteborgs universitet,Institutionen för kost- och idrottsvetenskap,Department of Food and Nutrition, and Sport Science
-
visa färre...
-
(creator_code:org_t)
- 2014
- 2014
- Engelska.
-
Ingår i: The 42nd NERA congress, March 5th - 7th, Lillehammer, Norway.
- Relaterad länk:
-
https://gup.ub.gu.se...
Ämnesord
Stäng
Ämnesord
- SAMHÄLLSVETENSKAP -- Utbildningsvetenskap -- Didaktik (hsv//swe)
- SOCIAL SCIENCES -- Educational Sciences -- Didactics (hsv//eng)
- MEDICIN OCH HÄLSOVETENSKAP -- Hälsovetenskap -- Näringslära (hsv//swe)
- MEDICAL AND HEALTH SCIENCES -- Health Sciences -- Nutrition and Dietetics (hsv//eng)
Nyckelord
- education
- curriculum
- food consumption
- sustainable development
- home economics
Publikations- och innehållstyp
- vet (ämneskategori)
- kon (ämneskategori)