SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:gup.ub.gu.se/314459"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:gup.ub.gu.se/314459" > An Interactive View...

  • Mariethoz, J. (författare)

An Interactive View of Glycosylation

  • Artikel/kapitelEngelska2022

Förlag, utgivningsår, omfång ...

  • 2021-10-06
  • New York, NY :Springer,2022

Nummerbeteckningar

  • LIBRIS-ID:oai:gup.ub.gu.se/314459
  • https://gup.ub.gu.se/publication/314459URI
  • https://doi.org/10.1007/978-1-0716-1685-7_3DOI

Kompletterande språkuppgifter

  • Språk:engelska

Ingår i deldatabas

Klassifikation

  • Ämneskategori:vet swepub-contenttype
  • Ämneskategori:kap swepub-publicationtype

Anmärkningar

  • The present chapter focuses on the interactive and explorative aspects of bioinformatics resources that have been recently released in glycobiology. The comparative analysis of data in a field where knowledge is scattered, incomplete, and disconnected from main biology requires efficient visualization, integration, and interactive tools that are currently only partially implemented. This overview highlights converging efforts toward building a consistent picture of protein glycosylation. © 2022, Springer Science+Business Media, LLC, part of Springer Nature.

Ämnesord och genrebeteckningar

Biuppslag (personer, institutioner, konferenser, titlar ...)

  • Alocci, D. (författare)
  • Karlsson, Niclas G.,1966Gothenburg University,Göteborgs universitet,Institutionen för biomedicin, avdelningen för medicinsk kemi och cellbiologi,Institute of Biomedicine, Department of Medical Biochemistry and Cell Biology(Swepub:gu)xkanic (författare)
  • Packer, N. H. (författare)
  • Lisacek, F. (författare)
  • Göteborgs universitetInstitutionen för biomedicin, avdelningen för medicinsk kemi och cellbiologi (creator_code:org_t)

Sammanhörande titlar

  • Ingår i:Glycosylation. Methods and Protocols. Gavin P. Davey (red.)New York, NY : Springer, s. 41-651064-37459781071616857

Internetlänk

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy