Sökning: onr:"swepub:oai:gup.ub.gu.se/37090" >
The dining experien...
The dining experience: Do restaurants satisfy customer needs?
-
- Andersson, Tommy D., 1947 (författare)
- Gothenburg University,Göteborgs universitet,Företagsekonomiska institutionen, Marknadsföring,Department of Business Administration, Marketing Group
-
- Mossberg, Lena, 1956 (författare)
- Gothenburg University,Göteborgs universitet,Företagsekonomiska institutionen, Marknadsföring,Department of Business Administration, Marketing Group
-
(creator_code:org_t)
- 2004
- 2004
- Engelska.
-
Ingår i: Food Service Technology. ; :4, s. 171-177
- Relaterad länk:
-
https://gup.ub.gu.se...
Ämnesord
Stäng
Ämnesord
- SAMHÄLLSVETENSKAP -- Ekonomi och näringsliv -- Företagsekonomi (hsv//swe)
- SOCIAL SCIENCES -- Economics and Business -- Business Administration (hsv//eng)
Nyckelord
- Experience economics
- Hospitality
- Value
- WTP
Publikations- och innehållstyp
- ref (ämneskategori)
- art (ämneskategori)
Hitta via bibliotek
Till lärosätets databas