Sökning: onr:"swepub:oai:gup.ub.gu.se/79921" > Physiological and m...
Fältnamn | Indikatorer | Metadata |
---|---|---|
000 | 03162naa a2200565 4500 | |
001 | oai:gup.ub.gu.se/79921 | |
003 | SwePub | |
008 | 240910s2007 | |||||||||||000 ||eng| | |
024 | 7 | a https://gup.ub.gu.se/publication/799212 URI |
024 | 7 | a https://doi.org/10.1021/jf062057w2 DOI |
040 | a (SwePub)gu | |
041 | a eng | |
042 | 9 SwePub | |
072 | 7 | a ref2 swepub-contenttype |
072 | 7 | a art2 swepub-publicationtype |
100 | 1 | a Brouns, Fred4 aut |
245 | 1 0 | a Physiological and metabolic properties of a digestion-resistant maltodextrin, classified as type 3 retrograded resistant starch |
264 | c 2007-01-25 | |
264 | 1 | b American Chemical Society (ACS),c 2007 |
650 | 7 | a LANTBRUKSVETENSKAPERx Lantbruksvetenskap, skogsbruk och fiskex Livsmedelsvetenskap0 (SwePub)401032 hsv//swe |
650 | 7 | a AGRICULTURAL SCIENCESx Agriculture, Forestry and Fisheriesx Food Science0 (SwePub)401032 hsv//eng |
650 | 7 | a MEDICIN OCH HÄLSOVETENSKAPx Hälsovetenskapx Näringslära0 (SwePub)303042 hsv//swe |
650 | 7 | a MEDICAL AND HEALTH SCIENCESx Health Sciencesx Nutrition and Dietetics0 (SwePub)303042 hsv//eng |
650 | 7 | a MEDICIN OCH HÄLSOVETENSKAPx Hälsovetenskapx Folkhälsovetenskap, global hälsa, socialmedicin och epidemiologi0 (SwePub)303022 hsv//swe |
650 | 7 | a MEDICAL AND HEALTH SCIENCESx Health Sciencesx Public Health, Global Health, Social Medicine and Epidemiology0 (SwePub)303022 hsv//eng |
650 | 7 | a TEKNIK OCH TEKNOLOGIERx Kemiteknik0 (SwePub)2042 hsv//swe |
650 | 7 | a ENGINEERING AND TECHNOLOGYx Chemical Engineering0 (SwePub)2042 hsv//eng |
653 | a chain fatty-acids | |
653 | a small-intestine | |
653 | a dietary fiber | |
653 | a colorectal-cancer | |
653 | a in-vitro | |
653 | a butyrate | |
653 | a polysaccharides | |
653 | a fermentation | |
653 | a ileostomy | |
653 | a products | |
700 | 1 | a Arrigoni, Eva4 aut |
700 | 1 | a Langkilde, Anna Maria,d 1955u Gothenburg University,Göteborgs universitet,Institutionen för medicin, avdelningen för klinisk näringslära,Institute of Medicine, Department of Clinical Nutrition4 aut |
700 | 1 | a Verkooijen, Inge4 aut |
700 | 1 | a Fässler, Caroline4 aut |
700 | 1 | a Andersson, Henrik,d 1935u Gothenburg University,Göteborgs universitet,Institutionen för medicin, avdelningen för klinisk näringslära,Institute of Medicine, Department of Clinical Nutrition4 aut0 (Swepub:gu)xanhen |
700 | 1 | a Kettlitz, Bernd4 aut |
700 | 1 | a van Nieuwenhoven, Michiel4 aut |
700 | 1 | a Philipson, Henriette,d 1953u Gothenburg University,Göteborgs universitet,Institutionen för medicin, avdelningen för klinisk näringslära,Institute of Medicine, Department of Clinical Nutrition4 aut0 (Swepub:gu)xphihe |
700 | 1 | a Amado, Renato4 aut |
710 | 2 | a Göteborgs universitetb Institutionen för medicin, avdelningen för klinisk näringslära4 org |
773 | 0 | t Journal of Agricultural and Food Chemistryd : American Chemical Society (ACS)g 55:4, s. 1574-1581q 55:4<1574-1581x 0021-8561x 1520-5118 |
856 | 4 8 | u https://gup.ub.gu.se/publication/79921 |
856 | 4 8 | u https://doi.org/10.1021/jf062057w |
Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.
Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy