SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:lup.lub.lu.se:2627827c-9dfc-44f4-9423-f5ea77450d5b"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:lup.lub.lu.se:2627827c-9dfc-44f4-9423-f5ea77450d5b" > Reviewing, assessin...

Reviewing, assessing and speculating

Olsson, Gustaf (författare)
Lund University,Lunds universitet,Industriell elektroteknik och automation,Institutionen för biomedicinsk teknik,Institutioner vid LTH,Lunds Tekniska Högskola,Industrial Electrical Engineering and Automation,Department of Biomedical Engineering,Departments at LTH,Faculty of Engineering, LTH
Newell, R. B. (författare)
 (creator_code:org_t)
1998
1998
Engelska.
Ingår i: Water Science and Technology. - 0273-1223. ; 37:12, s. 397-401
  • Tidskriftsartikel (populärvet., debatt m.m.)
Abstract Ämnesord
Stäng  
  • A concise assessment is made of the scientific and technical programme of the 7th IAWQ Workshop on Instrumentation, Control and Automation of Water and Wastewater Treatment and Transport Systems. Although progress has been made in certain areas, others are identified as crucial targets for further research and development.

Ämnesord

TEKNIK OCH TEKNOLOGIER  -- Elektroteknik och elektronik -- Annan elektroteknik och elektronik (hsv//swe)
ENGINEERING AND TECHNOLOGY  -- Electrical Engineering, Electronic Engineering, Information Engineering -- Other Electrical Engineering, Electronic Engineering, Information Engineering (hsv//eng)

Publikations- och innehållstyp

art (ämneskategori)
pop (ämneskategori)

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Hitta mer i SwePub

Av författaren/redakt...
Olsson, Gustaf
Newell, R. B.
Om ämnet
TEKNIK OCH TEKNOLOGIER
TEKNIK OCH TEKNO ...
och Elektroteknik oc ...
och Annan elektrotek ...
Artiklar i publikationen
Water Science an ...
Av lärosätet
Lunds universitet

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy