Sökning: onr:"swepub:oai:lup.lub.lu.se:6729fd72-6304-4d8a-888f-640d50a6c572" >
On the nutritional ...
On the nutritional properties of starch and dietary fiber in cassava bread
-
- Tovar, J. (författare)
- Lund University,Lunds universitet,Avdelningen för livsmedel och läkemedel,Institutionen för processteknik och tillämpad biovetenskap,Institutioner vid LTH,Lunds Tekniska Högskola,Division of Food and Pharma,Department of Process and Life Science Engineering,Departments at LTH,Faculty of Engineering, LTH
-
- Bjorck, I. (författare)
- Lund University,Lunds universitet
-
- Asp, N. G. (författare)
- Lund University,Lunds universitet
-
(creator_code:org_t)
- 1989
- 1989
- Engelska 10 s.
-
Ingår i: Nutrition Reports International. - 0029-6635. ; 39:6, s. 1237-1246
- Relaterad länk:
-
https://lup.lub.lu.s...
Ämnesord
Stäng
Ämnesord
- TEKNIK OCH TEKNOLOGIER -- Annan teknik -- Livsmedelsteknik (hsv//swe)
- ENGINEERING AND TECHNOLOGY -- Other Engineering and Technologies -- Food Engineering (hsv//eng)
Publikations- och innehållstyp
- art (ämneskategori)
- ref (ämneskategori)
Hitta via bibliotek
Till lärosätets databas