Sökning: onr:"swepub:oai:lup.lub.lu.se:7d9a86e6-2d99-4e76-b359-988444b21502" >
Effect of processin...
Effect of processing on major flavonoids in processed onions, green beans, and peas
-
- Ewald, Catarina (författare)
- Lund University
-
- Fjelkner-Modig, Stina (författare)
- Nestlé, Bjuv
-
- Johansson, Katarina (författare)
- Nestlé, Bjuv
-
visa fler...
-
- Sjöholm, Ingegerd (författare)
- Lund University,Lunds universitet,Livsmedelsteknik,Avdelningen för livsmedel och läkemedel,Institutionen för processteknik och tillämpad biovetenskap,Institutioner vid LTH,Lunds Tekniska Högskola,Department of Food Technology, Engineering and Nutrition,Division of Food and Pharma,Department of Process and Life Science Engineering,Departments at LTH,Faculty of Engineering, LTH
-
- Åkesson, Björn (författare)
- Lund University,Lunds universitet,Tillämpad biokemi,Centrum för tillämpade biovetenskaper,Kemiska institutionen,Institutioner vid LTH,Lunds Tekniska Högskola,Pure and Applied Biochemistry,Center for Applied Life Sciences,Department of Chemistry,Departments at LTH,Faculty of Engineering, LTH
-
visa färre...
-
(creator_code:org_t)
- 1999
- 1999
- Engelska 5 s.
-
Ingår i: Food Chemistry. - 1873-7072. ; 64:2, s. 231-235
- Relaterad länk:
-
http://dx.doi.org/10...
-
visa fler...
-
https://lup.lub.lu.s...
-
https://doi.org/10.1...
-
visa färre...
Ämnesord
Stäng
Ämnesord
- TEKNIK OCH TEKNOLOGIER -- Annan teknik -- Livsmedelsteknik (hsv//swe)
- ENGINEERING AND TECHNOLOGY -- Other Engineering and Technologies -- Food Engineering (hsv//eng)
Publikations- och innehållstyp
- art (ämneskategori)
- ref (ämneskategori)
Hitta via bibliotek
Till lärosätets databas