Sökning: onr:"swepub:oai:lup.lub.lu.se:b1da464f-bfff-40b2-a169-45ddf06f90b6" >
NMR studies of emul...
NMR studies of emulsions with particular emphasis on food emulsions
-
Balinov, B. (författare)
-
Mariette, F. (författare)
-
- Söderman, Olle (författare)
- Lund University,Lunds universitet,Fysikalisk kemi,Enheten för fysikalisk och teoretisk kemi,Kemiska institutionen,Institutioner vid LTH,Lunds Tekniska Högskola,Physical Chemistry,Physical and theoretical chemistry,Department of Chemistry,Departments at LTH,Faculty of Engineering, LTH
-
visa fler...
-
Friberg, S. (redaktör/utgivare)
-
Larsson, K. (redaktör/utgivare)
-
Sjöblom, J (redaktör/utgivare)
-
visa färre...
-
(creator_code:org_t)
- 2003
- 2003
- Engelska.
-
Ingår i: Food Emulsions. - 0824757785
- Relaterad länk:
-
https://lup.lub.lu.s...
Abstract
Ämnesord
Stäng
Ämnesord
- NATURVETENSKAP -- Kemi -- Fysikalisk kemi (hsv//swe)
- NATURAL SCIENCES -- Chemical Sciences -- Physical Chemistry (hsv//eng)
Publikations- och innehållstyp
- kap (ämneskategori)
- vet (ämneskategori)
Hitta via bibliotek
Till lärosätets databas