SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:lup.lub.lu.se:b2fa9212-11c7-4f90-89ae-16bf366d59a5"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:lup.lub.lu.se:b2fa9212-11c7-4f90-89ae-16bf366d59a5" > Molecular character...

Molecular characterisation of native and processed waxy maize starch in relation to the recrystallisation behaviour of model systems and starch microspheres

Elfstrand, Lidia (författare)
Lund University,Lunds universitet,Livsmedelsteknik,Avdelningen för livsmedel och läkemedel,Institutionen för processteknik och tillämpad biovetenskap,Institutioner vid LTH,Lunds Tekniska Högskola,Department of Food Technology, Engineering and Nutrition,Division of Food and Pharma,Department of Process and Life Science Engineering,Departments at LTH,Faculty of Engineering, LTH
Eliasson, Ann-Charlotte (författare)
Lund University,Lunds universitet,Avdelningen för livsmedel och läkemedel,Institutionen för processteknik och tillämpad biovetenskap,Institutioner vid LTH,Lunds Tekniska Högskola,Division of Food and Pharma,Department of Process and Life Science Engineering,Departments at LTH,Faculty of Engineering, LTH
Jönsson, Monica (författare)
Lund University,Lunds universitet,Institutionen för hälsovetenskaper,Medicinska fakulteten,Department of Health Sciences,Faculty of Medicine
visa fler...
Reslow, Mats (författare)
Wahlgren, Marie (författare)
Lund University,Lunds universitet,Avdelningen för livsmedel och läkemedel,Institutionen för processteknik och tillämpad biovetenskap,Institutioner vid LTH,Lunds Tekniska Högskola,Division of Food and Pharma,Department of Process and Life Science Engineering,Departments at LTH,Faculty of Engineering, LTH
visa färre...
 (creator_code:org_t)
2004
2004
Engelska.
Ingår i: Starch : From Polysaccharides To Granules, Simple And Mixture Gels - From Polysaccharides To Granules, Simple And Mixture Gels. - 9781594540134 ; , s. 203-214
  • Bokkapitel (refereegranskat)
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

TEKNIK OCH TEKNOLOGIER  -- Annan teknik -- Livsmedelsteknik (hsv//swe)
ENGINEERING AND TECHNOLOGY  -- Other Engineering and Technologies -- Food Engineering (hsv//eng)

Publikations- och innehållstyp

kap (ämneskategori)
ref (ämneskategori)

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy