Sökning: onr:"swepub:oai:lup.lub.lu.se:c31226f9-33ef-4b44-9d6a-8e1be9dfb038" >
The Interaction bet...
The Interaction between Protein and Surfactants at Solid Interface
-
- Wahlgren, Marie (författare)
- Lund University,Lunds universitet,Livsmedelsteknik,Avdelningen för livsmedel och läkemedel,Institutionen för processteknik och tillämpad biovetenskap,Institutioner vid LTH,Lunds Tekniska Högskola,Department of Food Technology, Engineering and Nutrition,Division of Food and Pharma,Department of Process and Life Science Engineering,Departments at LTH,Faculty of Engineering, LTH
-
- Welin-Klintström, Stefan (författare)
- Linköping University
-
- Karlsson, Camilla (författare)
- Lund University,Lunds universitet,Livsmedelsteknik,Avdelningen för livsmedel och läkemedel,Institutionen för processteknik och tillämpad biovetenskap,Institutioner vid LTH,Lunds Tekniska Högskola,Department of Food Technology, Engineering and Nutrition,Division of Food and Pharma,Department of Process and Life Science Engineering,Departments at LTH,Faculty of Engineering, LTH
-
visa fler...
-
Malmsten, Martin (redaktör/utgivare)
-
visa färre...
-
(creator_code:org_t)
- 2010-01-15
- 1998
- Engelska 28 s.
-
Ingår i: Biopolymers at Interfaces. - : CRC Press. - 9780824708634 - 0824702018 - 9780824747343 ; , s. 485-512
- Relaterad länk:
-
http://dx.doi.org/10...
-
visa fler...
-
https://lup.lub.lu.s...
-
https://doi.org/10.1...
-
visa färre...
Ämnesord
Stäng
Ämnesord
- TEKNIK OCH TEKNOLOGIER -- Annan teknik -- Livsmedelsteknik (hsv//swe)
- ENGINEERING AND TECHNOLOGY -- Other Engineering and Technologies -- Food Engineering (hsv//eng)
Publikations- och innehållstyp
- kap (ämneskategori)
- ref (ämneskategori)
Hitta via bibliotek
Till lärosätets databas