SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:lup.lub.lu.se:e76d5810-9cb6-4d7b-8550-4af06805d36c"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:lup.lub.lu.se:e76d5810-9cb6-4d7b-8550-4af06805d36c" > A Fermented, Ropy, ...

A Fermented, Ropy, Non-Dairy Oat Product Based on the Exopolysaccharide-Producing Strain Pediococcus damnosus

Mårtensson, Olof (författare)
Lund University,Lunds universitet,Bioteknik,Centrum för tillämpade biovetenskaper,Kemiska institutionen,Institutioner vid LTH,Lunds Tekniska Högskola,Biotechnology,Center for Applied Life Sciences,Department of Chemistry,Departments at LTH,Faculty of Engineering, LTH
J, Staaf (författare)
M, Duenas-Chasco (författare)
visa fler...
A, Irastorza (författare)
Öste, Rickard (författare)
Lund University,Lunds universitet,Kemiska institutionen,Institutioner vid LTH,Lunds Tekniska Högskola,Department of Chemistry,Departments at LTH,Faculty of Engineering, LTH
Holst, Olle (författare)
Lund University,Lunds universitet,Bioteknik,Centrum för tillämpade biovetenskaper,Kemiska institutionen,Institutioner vid LTH,Lunds Tekniska Högskola,Biotechnology,Center for Applied Life Sciences,Department of Chemistry,Departments at LTH,Faculty of Engineering, LTH
visa färre...
 (creator_code:org_t)
2002
2002
Engelska.
Ingår i: Advances in Food Sciences. - 1431-7737. ; 24:1, s. 4-11
  • Tidskriftsartikel (refereegranskat)
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

TEKNIK OCH TEKNOLOGIER  -- Industriell bioteknik (hsv//swe)
ENGINEERING AND TECHNOLOGY  -- Industrial Biotechnology (hsv//eng)

Publikations- och innehållstyp

art (ämneskategori)
ref (ämneskategori)

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy