Sökning: onr:"swepub:oai:lup.lub.lu.se:f85b9702-718f-45e6-a810-8c4b243c9bc2" >
Determination of re...
Determination of resistant starch in vitro with three different methods, and in vivo with a rat model
-
- Asp, N. G. (författare)
- Lund University,Lunds universitet,Avdelningen för livsmedel och läkemedel,Institutionen för processteknik och tillämpad biovetenskap,Institutioner vid LTH,Lunds Tekniska Högskola,Division of Food and Pharma,Department of Process and Life Science Engineering,Departments at LTH,Faculty of Engineering, LTH
-
- Tovar, J. (författare)
- Lund University,Lunds universitet,Avdelningen för livsmedel och läkemedel,Institutionen för processteknik och tillämpad biovetenskap,Institutioner vid LTH,Lunds Tekniska Högskola,Division of Food and Pharma,Department of Process and Life Science Engineering,Departments at LTH,Faculty of Engineering, LTH
-
- Bairoliya, S. (författare)
- Lund University
-
(creator_code:org_t)
- 1992
- 1992
- Engelska.
-
Ingår i: European Journal of Clinical Nutrition. - 0954-3007. ; 46:SUPPL. 2, s. 117-119
- Relaterad länk:
-
https://lup.lub.lu.s...
Ämnesord
Stäng
Ämnesord
- TEKNIK OCH TEKNOLOGIER -- Annan teknik -- Livsmedelsteknik (hsv//swe)
- ENGINEERING AND TECHNOLOGY -- Other Engineering and Technologies -- Food Engineering (hsv//eng)
Publikations- och innehållstyp
- art (ämneskategori)
- ref (ämneskategori)
Hitta via bibliotek
Till lärosätets databas