SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:prod.swepub.kib.ki.se:124260926"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:prod.swepub.kib.ki.se:124260926" > Low aglycone conten...

Low aglycone content in commercial soy drink products

Nguyen, HTT (författare)
Pourian, M (författare)
Bystrom, B (författare)
Karolinska Institutet
visa fler...
Dahlin, I (författare)
Duc, PTM (författare)
Nguyen, TV (författare)
von Schoultz, B (författare)
Karolinska Institutet
Hirschberg, AL (författare)
Karolinska Institutet
visa färre...
 (creator_code:org_t)
2012
2012
Engelska.
Ingår i: Asia Pacific journal of clinical nutrition. - 0964-7058. ; 21:1, s. 52-56
  • Tidskriftsartikel (refereegranskat)
Ämnesord
Stäng  

Publikations- och innehållstyp

ref (ämneskategori)
art (ämneskategori)

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy