SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:prod.swepub.kib.ki.se:133028557"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:prod.swepub.kib.ki.se:133028557" > Red meat allergy an...

Red meat allergy and IgE antibody responses against glycans

Apostolovic, D (författare)
Karolinska Institutet
Tran, TAT (författare)
Sanchez-Vidaurre, S (författare)
visa fler...
Bigdeli, N (författare)
Velickovic, TC (författare)
Hamsten, C (författare)
van Hage, M (författare)
visa färre...
 (creator_code:org_t)
2015
2015
Engelska.
Ingår i: ALLERGY. - 0105-4538. ; 70, s. 2-2
  • Konferensbidrag (övrigt vetenskapligt/konstnärligt)
Ämnesord
Stäng  

Publikations- och innehållstyp

vet (ämneskategori)
kon (ämneskategori)

Hitta via bibliotek

  • ALLERGY (Sök värdpublikationen i LIBRIS)

Till lärosätets databas

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy