SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:prod.swepub.kib.ki.se:150949504"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:prod.swepub.kib.ki.se:150949504" > Characterization of...

Characterization of ultrasonically extracted flaxseed polysaccharide gum and assessing its lipid-lowering potential in a rat model

Akhtar, MN (författare)
Khalil, AA (författare)
Bilal, A (författare)
visa fler...
Afzaal, M (författare)
Tufail, T (författare)
Saeed, R (författare)
Siddique, R (författare)
Nemat, A (författare)
Karolinska Institutet
Manzoor, MF (författare)
visa färre...
 (creator_code:org_t)
2022-10-17
2023
Engelska.
Ingår i: Food science & nutrition. - : Wiley. - 2048-7177. ; 11:1, s. 137-147
  • Tidskriftsartikel (refereegranskat)
Ämnesord
Stäng  

Publikations- och innehållstyp

ref (ämneskategori)
art (ämneskategori)

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy