SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:prod.swepub.kib.ki.se:154937065"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:prod.swepub.kib.ki.se:154937065" > Ultra-processed foo...

Ultra-processed food consumption and the risk of incident chronic kidney disease: a systematic review and meta-analysis of cohort studies

Xiao, BJ (författare)
Huang, JX (författare)
Chen, LY (författare)
visa fler...
Lin, YJ (författare)
Luo, JH (författare)
Chen, HF (författare)
Fu, LZ (författare)
Tang, F (författare)
Ouyang, WW (författare)
Wu, YF (författare)
visa färre...
2024
2024
Engelska.
Ingår i: Renal failure. - 1525-6049. ; 46:1, s. 2306224-
  • Tidskriftsartikel (refereegranskat)
Ämnesord
Stäng  

Publikations- och innehållstyp

ref (ämneskategori)
art (ämneskategori)

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy