Sökning: onr:"swepub:oai:researchportal.hkr.se/admin:publications/5cd17e2e-f1f5-4ab7-9a2c-a17197df877b" >
How gastronomy is u...
How gastronomy is used in the context of public meals : a scoping review
-
- Bryngelsson, Susanne (författare)
- Faculty of Natural Science,Food and Meals in Everyday Life (MEAL),Department of Food and Meal Science,Fakulteten för naturvetenskap,Avdelningen för mat- och måltidsvetenskap
-
- Ehn Börjesson, Stina-Mina (författare)
- Faculty of Natural Science,Centrum för Mat Hälsa och Handel Högskolan Kristianstad (FOHRK),Food and Meals in Everyday Life (MEAL),Department of Food and Meal Science,Fakulteten för naturvetenskap,Centre for Food Health and Retail at Kristianstad University (FOHRK),Avdelningen för mat- och måltidsvetenskap
-
- Ekstrand, Bo (författare)
- Faculty of Natural Science,Food and Meals in Everyday Life (MEAL),Fakulteten för naturvetenskap
-
visa fler...
-
- Forsberg, Sarah (författare)
- Faculty of Natural Science,Food and Meals in Everyday Life (MEAL),Department of Food and Meal Science,Fakulteten för naturvetenskap,Avdelningen för mat- och måltidsvetenskap
-
- Nyberg, Maria (författare)
- Faculty of Natural Science,Food and Meals in Everyday Life (MEAL),Department of Food and Meal Science,Fakulteten för naturvetenskap,Avdelningen för mat- och måltidsvetenskap
-
- Olsson, Viktoria (författare)
- Faculty of Natural Science,Centrum för Mat Hälsa och Handel Högskolan Kristianstad (FOHRK),Food and Meals in Everyday Life (MEAL),Department of Food and Meal Science,Fakulteten för naturvetenskap,Centre for Food Health and Retail at Kristianstad University (FOHRK),Avdelningen för mat- och måltidsvetenskap
-
- Rothenberg, Elisabet (författare)
- Department of Nursing and Integrated Health Sciences,Food and Meals in Everyday Life (MEAL),Faculty of Health Science,Avdelningen för sjuksköterskeutbildningarna och integrerad hälsovetenskap,Fakulteten för hälsovetenskap
-
- Sonestedt, Emily (författare)
- Faculty of Natural Science,Centrum för Mat Hälsa och Handel Högskolan Kristianstad (FOHRK),Food and Meals in Everyday Life (MEAL),Department of Food and Meal Science,Fakulteten för naturvetenskap,Centre for Food Health and Retail at Kristianstad University (FOHRK),Avdelningen för mat- och måltidsvetenskap
-
- Wendin, Karin (författare)
- Faculty of Natural Science,Centrum för Mat Hälsa och Handel Högskolan Kristianstad (FOHRK),Food and Meals in Everyday Life (MEAL),Department of Food and Meal Science,Fakulteten för naturvetenskap,Centre for Food Health and Retail at Kristianstad University (FOHRK),Avdelningen för mat- och måltidsvetenskap
-
visa färre...
-
(creator_code:org_t)
- 2024
- 2024
- Engelska.
- Relaterad länk:
-
https://researchport... (primary) (free)
Ämnesord
Stäng
Ämnesord
- LANTBRUKSVETENSKAPER -- Lantbruksvetenskap, skogsbruk och fiske -- Livsmedelsvetenskap (hsv//swe)
- AGRICULTURAL SCIENCES -- Agriculture, Forestry and Fisheries -- Food Science (hsv//eng)
Publikations- och innehållstyp
- ref (ämneskategori)
- kon (ämneskategori)