Sökning: onr:"swepub:oai:researchportal.hkr.se/admin:publications/b81d9078-8cff-43a2-bcec-446c16f98649" >
Att äta med händerna :
Att äta med händerna : ett sätt att bevara självständigheten när man blir äldre
-
- Wendin, Karin (författare)
- Faculty of Natural Science,Food and Meals in Everyday Life (MEAL),Department of Food and Meal Science,Fakulteten för naturvetenskap,Avdelningen för mat- och måltidsvetenskap
-
- Forsberg, Sarah (författare)
- Faculty of Natural Science,Food and Meals in Everyday Life (MEAL),Department of Food and Meal Science,Fakulteten för naturvetenskap,Avdelningen för mat- och måltidsvetenskap
-
(creator_code:org_t)
- 2022
- 2022
- Svenska.
-
Ingår i: Dietisten. ; 2022:2
Abstract
Ämnesord
Stäng
- I det av Familjen Kamprad finansierade projektet ”Fingerfoods – en väg till ökad matglädje, ökad självständighet och ökat välmående bland äldre” har doktorand Sarah Forsberg vid Högskolan Kristianstad och Köpenhamns Universitet arbetat med forskning kring sk fingermat, dvs mat som man kan äta med händerna. Projektet fokuserade på äldre personer som har svårt att hantera bestick.
Ämnesord
- MEDICIN OCH HÄLSOVETENSKAP -- Hälsovetenskap -- Näringslära (hsv//swe)
- MEDICAL AND HEALTH SCIENCES -- Health Sciences -- Nutrition and Dietetics (hsv//eng)
Publikations- och innehållstyp
- vet (ämneskategori)
- art (ämneskategori)
Hitta via bibliotek
Till lärosätets databas