Sökning: onr:"swepub:oai:slubar.slu.se:31590" >
Effects of alkylres...
Effects of alkylresorcinols on volume and structure of yeast-leavened bread
-
- Andersson, Annica (författare)
- Swedish University of Agricultural Sciences,Sveriges lantbruksuniversitet,Institutionen för livsmedelsvetenskap,Department of Food Science
-
- Landberg, Rikard (författare)
- Swedish University of Agricultural Sciences,Sveriges lantbruksuniversitet,Institutionen för livsmedelsvetenskap,Department of Food Science
-
- Åman, Per (författare)
- Swedish University of Agricultural Sciences,Sveriges lantbruksuniversitet,Institutionen för livsmedelsvetenskap,Department of Food Science
-
(creator_code:org_t)
-
- 2010-10-14
- 2011
- Engelska.
-
Ingår i: Journal of the Science of Food and Agriculture. - : Wiley. - 0022-5142 .- 1097-0010. ; 91, s. 226-232
- Relaterad länk:
-
https://res.slu.se/i...
-
visa fler...
-
https://doi.org/10.1...
-
visa färre...
Ämnesord
Stäng
Ämnesord
- LANTBRUKSVETENSKAPER -- Lantbruksvetenskap, skogsbruk och fiske -- Livsmedelsvetenskap (hsv//swe)
- AGRICULTURAL SCIENCES -- Agriculture, Forestry and Fisheries -- Food Science (hsv//eng)
Publikations- och innehållstyp
- ref (ämneskategori)
- art (ämneskategori)
Hitta via bibliotek
Till lärosätets databas