SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:slubar.slu.se:32545"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:slubar.slu.se:32545" > Rheological propert...

Rheological properties of starches from grain amaranth and their relationship to starch strukture

Bertoft, Eric (författare)
Swedish University of Agricultural Sciences,Sveriges lantbruksuniversitet,Institutionen för livsmedelsvetenskap,Department of Food Science
 (creator_code:org_t)
 
2010-05-17
2010
Engelska.
Ingår i: Starch/Stärke. - : Wiley. - 0038-9056 .- 1521-379X. ; 62, s. 302-308
  • Tidskriftsartikel (refereegranskat)
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

LANTBRUKSVETENSKAPER  -- Lantbruksvetenskap, skogsbruk och fiske -- Livsmedelsvetenskap (hsv//swe)
AGRICULTURAL SCIENCES  -- Agriculture, Forestry and Fisheries -- Food Science (hsv//eng)

Publikations- och innehållstyp

ref (ämneskategori)
art (ämneskategori)

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Hitta mer i SwePub

Av författaren/redakt...
Bertoft, Eric
Om ämnet
LANTBRUKSVETENSKAPER
LANTBRUKSVETENSK ...
och Lantbruksvetensk ...
och Livsmedelsvetens ...
Artiklar i publikationen
Starch/Stärke
Av lärosätet
Sveriges Lantbruksuniversitet

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy