Sökning: onr:"swepub:oai:slubar.slu.se:37411" >
Fortification With ...
Fortification With Free Amino Acids Affects Acrylamide Content in Yeast Leavened Bread
-
- Andersson, Roger (författare)
- Swedish University of Agricultural Sciences,Sveriges lantbruksuniversitet,Institutionen för livsmedelsvetenskap,Department of Food Science
-
- Kamal-Eldin, Afaf (författare)
- Swedish University of Agricultural Sciences,Sveriges lantbruksuniversitet,Institutionen för livsmedelsvetenskap,Department of Food Science
-
- Åman, Per (författare)
- Swedish University of Agricultural Sciences,Sveriges lantbruksuniversitet,Institutionen för livsmedelsvetenskap,Department of Food Science
-
(creator_code:org_t)
-
- ISBN 9780123808868
- 2011
- 2011
- Engelska.
-
Ingår i: Flour and bread and their fortification in health and disease prevention. - 9780123808868 ; , s. 325-336
- Relaterad länk:
-
https://res.slu.se/i...
Abstract
Ämnesord
Stäng
No summary available
Ämnesord
- LANTBRUKSVETENSKAPER -- Lantbruksvetenskap, skogsbruk och fiske -- Livsmedelsvetenskap (hsv//swe)
- AGRICULTURAL SCIENCES -- Agriculture, Forestry and Fisheries -- Food Science (hsv//eng)
Publikations- och innehållstyp
- vet (ämneskategori)
- kap (ämneskategori)
Hitta via bibliotek
Till lärosätets databas