SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:slubar.slu.se:39571"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:slubar.slu.se:39571" > Contents of dietary...

  • Andersson, AnnicaSwedish University of Agricultural Sciences,Sveriges lantbruksuniversitet,Institutionen för livsmedelsvetenskap,Department of Food Science (författare)

Contents of dietary fibre components and their relation to associated bioactive components in whole grain wheat samples from the HEALTHGRAIN diversity screen

  • Artikel/kapitelEngelska2013

Förlag, utgivningsår, omfång ...

  • Elsevier BV,2013
  • Elsevier,2024

Nummerbeteckningar

  • LIBRIS-ID:oai:slubar.slu.se:39571
  • https://res.slu.se/id/publ/39571URI
  • https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2012.09.074DOI

Kompletterande språkuppgifter

  • Språk:engelska

Ingår i deldatabas

Klassifikation

  • Ämneskategori:ref swepub-contenttype
  • Ämneskategori:art swepub-publicationtype

Ämnesord och genrebeteckningar

Biuppslag (personer, institutioner, konferenser, titlar ...)

  • Andersson, RogerSwedish University of Agricultural Sciences,Sveriges lantbruksuniversitet,Institutionen för livsmedelsvetenskap,Department of Food Science(Swepub:slu)50963 (författare)
  • Åman, PerSwedish University of Agricultural Sciences,Sveriges lantbruksuniversitet,Institutionen för livsmedelsvetenskap,Department of Food Science(Swepub:slu)46851 (författare)
  • Sveriges lantbruksuniversitetInstitutionen för livsmedelsvetenskap (creator_code:org_t)
  • Sveriges lantbruksuniversitet

Sammanhörande titlar

  • Ingår i:Food Chemistry: Elsevier BV136, s. 1243-12480308-81461873-7072

Internetlänk

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Hitta mer i SwePub

Av författaren/redakt...
Andersson, Annic ...
Andersson, Roger
Åman, Per
Om ämnet
LANTBRUKSVETENSKAPER
LANTBRUKSVETENSK ...
och Lantbruksvetensk ...
och Livsmedelsvetens ...
Artiklar i publikationen
Food Chemistry
Av lärosätet
Sveriges Lantbruksuniversitet

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy