Sökning: onr:"swepub:oai:slubar.slu.se:39571" >
Contents of dietary...
-
Andersson, AnnicaSwedish University of Agricultural Sciences,Sveriges lantbruksuniversitet,Institutionen för livsmedelsvetenskap,Department of Food Science
(författare)
Contents of dietary fibre components and their relation to associated bioactive components in whole grain wheat samples from the HEALTHGRAIN diversity screen
- Artikel/kapitelEngelska2013
Förlag, utgivningsår, omfång ...
-
Elsevier BV,2013
-
Elsevier,2024
Nummerbeteckningar
-
LIBRIS-ID:oai:slubar.slu.se:39571
-
https://res.slu.se/id/publ/39571URI
-
https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2012.09.074DOI
Kompletterande språkuppgifter
Ingår i deldatabas
Klassifikation
-
Ämneskategori:ref swepub-contenttype
-
Ämneskategori:art swepub-publicationtype
Ämnesord och genrebeteckningar
Biuppslag (personer, institutioner, konferenser, titlar ...)
-
Andersson, RogerSwedish University of Agricultural Sciences,Sveriges lantbruksuniversitet,Institutionen för livsmedelsvetenskap,Department of Food Science(Swepub:slu)50963
(författare)
-
Åman, PerSwedish University of Agricultural Sciences,Sveriges lantbruksuniversitet,Institutionen för livsmedelsvetenskap,Department of Food Science(Swepub:slu)46851
(författare)
-
Sveriges lantbruksuniversitetInstitutionen för livsmedelsvetenskap
(creator_code:org_t)
-
Sveriges lantbruksuniversitet
Sammanhörande titlar
-
Ingår i:Food Chemistry: Elsevier BV136, s. 1243-12480308-81461873-7072
Internetlänk
Hitta via bibliotek
Till lärosätets databas