Sökning: onr:"swepub:oai:slubar.slu.se:67612" >
Fakta om musttillve...
Fakta om musttillverkning: egenkontroll och riskanalys : om egenkontroll och riskanalys vid musttillverkning
-
- Rumpunen, Kimmo (författare)
- Swedish University of Agricultural Sciences,Sveriges lantbruksuniversitet,Institutionen för växtförädling,Department of Plant Breeding
-
(creator_code:org_t)
-
- 2015
- Svenska.
- Relaterad länk:
-
https://pub.epsilon.... (primary) (Raw object) (free)
-
visa fler...
-
https://res.slu.se/i...
-
visa färre...
Abstract
Ämnesord
Stäng
- Alla livsmedelsföretag är skyldiga att bedriva en egentillsyn av verksamheten och ha ett säkerhetssystem för sin livsmedelshantering. Även musterier måste därför upprätta ett egenkontrollprogram där det framgår hur det går till. I detta faktablad beskriver vi vad som bör ingå i ett egenkontrollprogram och lyfter särksilt fram det som är relevant för ett företag som vill starta och driva ett musteri.
Ämnesord
- LANTBRUKSVETENSKAPER -- Lantbruksvetenskap, skogsbruk och fiske -- Trädgårdsvetenskap/hortikultur (hsv//swe)
- AGRICULTURAL SCIENCES -- Agriculture, Forestry and Fisheries -- Horticulture (hsv//eng)
- LANTBRUKSVETENSKAPER -- Lantbruksvetenskap, skogsbruk och fiske -- Livsmedelsvetenskap (hsv//swe)
- AGRICULTURAL SCIENCES -- Agriculture, Forestry and Fisheries -- Food Science (hsv//eng)
Publikations- och innehållstyp
- vet (ämneskategori)
- ovr (ämneskategori)