SwePub
Sök i SwePub databas

  Extended search

Träfflista för sökning "L4X0:1652 2656 "

Search: L4X0:1652 2656

  • Result 1-8 of 8
Sort/group result
   
EnumerationReferenceCoverFind
1.
  •  
2.
  •  
3.
  • Jönsson, Håkan, et al. (author)
  • Mat- och måltidskultur – en introduktion
  • 2022. - 1
  • Book (other academic/artistic)abstract
    • Måltidskulturer påverkar alla situationer där lagande, ätande och drickande förekommer. Trots detta tas måltidskulturella aspekter sällan i beaktande i det praktiska arbetet med professionella måltider i Sverige. Med en ökad kunskap om måltidskultur är det möjligt att designa måltider som tilltalar och skänker mening till gäster med olika bakgrund, ideal och preferenser. Det finns därför en stor potential i att arbeta medvetet med måltidskulturella perspektiv. Denna text ger en introduktion till studiet av måltidskultur och synliggör hur måltidskulturen är närvarande och av betydelse för professioner som arbetar med måltider. Texten riktar sig främst till dig som studerar en måltidsinriktad utbildning, men vi hoppas att den ska vara användbar även i andra utbildningar och för alla som arbetar praktiskt med måltider och måltidsutveckling.
  •  
4.
  •  
5.
  •  
6.
  •  
7.
  •  
8.
  •  
Skapa referenser, mejla, bekava och länka
  • Result 1-8 of 8

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Close

Copy and save the link in order to return to this view