SwePub
Sök i SwePub databas

  Extended search

Träfflista för sökning "L773:9789176685464 srt2:(2007)"

Search: L773:9789176685464 > (2007)

  • Result 1-10 of 15
Sort/group result
   
EnumerationReferenceCoverFind
1.
  • Ahlgren, Mia (author)
  • Upplevelsen av en färdig måltid
  • 2007
  • In: Den medvetna måltidskunskapen. - Örebro : Örebro universitet. - 9789176685464 ; , s. 11-16
  • Book chapter (other academic/artistic)
  •  
2.
  • Billing, Mischa (author)
  • En god middag
  • 2007
  • In: Tid för måltidskunskap. - Örebro : Örebro universitet. - 9789176685464 ; , s. 31-32
  • Book chapter (other academic/artistic)
  •  
3.
  • Danielsson-Tham, Marie-Louise (author)
  • Äta bör man annars dör man
  • 2007
  • In: Den medvetna måltidskunskapen. - Örebro : Örebro universitet. - 9789176685464 ; , s. 35-39
  • Book chapter (other academic/artistic)
  •  
4.
  •  
5.
  • Hellström, Lena (author)
  • Mjöl, salt, vatten och eld
  • 2007
  • In: Den medvetna måltidskunskapen. - Örebro : Örebro universitet. - 9789176685464 ; , s. 99-108
  • Book chapter (other academic/artistic)
  •  
6.
  • Johansson, Jesper (author)
  • Kreativ matlagning i det medvetna köket
  • 2007
  • In: Den medvetna måltidskunskapen. - Örebro : Örebro universitet. - 9789176685464 ; , s. 111-118
  • Book chapter (other academic/artistic)
  •  
7.
  •  
8.
  • Pipping Ekström, Marianne, 1934-, et al. (author)
  • Genus i rummet
  • 2007
  • In: Den medvetna måltidskunskapen. - Örebro : Örebro universitet. - 9789176685464 ; , s. 163-169
  • Book chapter (other academic/artistic)
  •  
9.
  •  
10.
  • Tellström, Richard, 1960-, et al. (author)
  • Förord
  • 2007
  • In: Tid för måltidskunskap. - Örebro : Örebro universitet. - 9789176685464 ; , s. 9-9
  • Book chapter (other academic/artistic)
  •  
Skapa referenser, mejla, bekava och länka
  • Result 1-10 of 15

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Close

Copy and save the link in order to return to this view