SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Extended search

onr:"11617522"
 

Search: onr:"11617522" > Food for the ageing...

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Food for the ageing population / edited by Monique Raats, Lisette de Groot and Wija van Staveren.

Raats, Monique 
Groot, Lisette C. P. G. M. de. 
Staveren, Wija A. van. 
ISBN 9781420077933
Boca Raton, FL : CRC Press, 2009
English xxx, 626 p.
Series: Woodhead Publishing in food science, technology and nutrition
  • swepub:Mat__t
Subject headings
Close  

Subject headings

Äldre  (sao)
Nutrition  (sao)
Mat  (sao)
Matvanor  (sao)
Nutritional Physiological Phenomena.  (MeSH)
Aged.  (MeSH)
Dietary Services.  (MeSH)
Aged  -- physiology. (MeSH)
Diet  -- psychology. (MeSH)
Older people  (LCSH)
Food  (LCSH)
Nutrition  (LCSH)
Food habits  (LCSH)

Keyword

Vc Medicinsk fysiologi, biofysik och kemi
Vmb Dietik

Publication and Content Type

2009 C-926 (NLM)
WT 115 (NLM)
612.3 (DDC)
613.2 (DDC)
Vcc (kssb/8)
Vmb (kssb/8)

Find in a library

To the university's database

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Search outside SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Close

Copy and save the link in order to return to this view