SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Extended search

onr:"12102104"
 

Search: onr:"12102104" > Food fermentation /

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Food fermentation / edited by Rob M.J. Nout, Willem M. de Vos, Marcel H. Zwietering.

Nout, M. J. Robert. 
Vos, Willem M. de. 
Zwietering, Marcel H. 
ISBN 9076998833
Wageningen, the Netherlands : Wageningen Academic Publishers, c2005.
English 217 p.
  • swepub:Mat__t
Table of contents Abstract Subject headings
Close  
No table of content available
No summary available

Subject headings

Fermenterade livsmedel  (sao)
Tillverkningsprocesser  (sao)
Jäsning  (sao)
Jäst  (sao)
Bakterier  (sao)
Livsmedelsteknik  -- mikroorganismer (sao)
Fermentation.  (LCSH)
Fermented foods.  (LCSH)
Yeast.  (LCSH)
Yeast  (LCSH)
Manufacturing processes  (LCSH)
Fermentation  (LCSH)
Bacteria  (LCSH)
Fermented foods  (LCSH)

Publication and Content Type

QR151 (LCC)
664.024 (DDC)
Pmbb (kssb/8 (machine generated))

Find in a library

To the university's database

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Search outside SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Close

Copy and save the link in order to return to this view