SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Extended search

onr:"20135939"
 

Search: onr:"20135939" > Insects as sustaina...

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Insects as sustainable food ingredients : Production, processing and food applications / edited by Aaron T. Dossey, Juan A. Morales-Ramos and M. Guadalupe Rojas.

Dossey, Aaron T. (editor)
Morales-Ramos, Juan A. (editor)
Rojas, M. Guadalupe (editor)
ISBN 9780128028568
Amsterdam : Academic Press, an imprint of Elsevier, 2016
English xv, 385 pages
  • swepub:Mat__t
Subject headings
Close  

Subject headings

Hållbart jordbruk  (sao)
Insekter  (sao)
Ätbara insekter  (sao)
Sustainable agriculture.  (LCSH)
Edible insects.  (LCSH)
Food supply  -- Environmental aspects. (LCSH)
Livsmedelsförsörjning  -- miljöaspekter (sao)
Sustainable agriculture  (LCSH)
Insects  (LCSH)
Edible insects  (LCSH)

Publication and Content Type

338.19 (DDC)
Qda (kssb/8 (machine generated))

Find in a library

To the university's database

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Search outside SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Close

Copy and save the link in order to return to this view