SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Extended search

onr:"4541409"
 

Search: onr:"4541409" > Encyclopaedia of fo...

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Encyclopaedia of food science, food technology and nutrition / edited by R. Macrae, R. K. Robinson, M. J. Sadler.

Sadler, Michéle J. (contributor)
Robinson, Richard Kenneth (contributor)
Macrae, Robert (contributor)
ISBN 0122268504
London : Academic Press, cop. 1993
English 8 vol.
  • swepub:Mat__t
Table of contents Abstract Reviews Subject headings
Close  
No table of content available
No summary available
No review available

Subject headings

Livsmedel  (sao)
Mat och dryck  (sao)
Nutrition  (sao)
Food technology: encyclopedias  (MeSH)
Nutrition: encyclopedias  (MeSH)
Livsmedelsindustri 
Ref Qca 
Food  (LCSH)
Nutrition  (LCSH)

Genre

Lexikon  (saogf)

Keyword

Technology and Manufacturing
Qca(x) Mat och dryck: lexikon
Pmbb Livsmedel
Vcbb(x) Medicinsk kemi: lexikon

Publication and Content Type

663/664:543(03) (UDK)
664.003 (DDC)
664.003 (DDC)
Qca(x) (kssb/7)
Pmbb(x) (kssb/7)
Vcbb(x) (kssb/7)

Find in a library

To the university's database

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Search outside SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Close

Copy and save the link in order to return to this view