SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Extended search

onr:"7789665"
 

Search: onr:"7789665" > Quality of poultry ...

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Quality of poultry meat : proceedings of the fifth European Symposium held at Hotel Bloemink, Apeldoorn, 17-23 May 1981 / edited by R.W.A.W. Mulder, C.W. Scheele, C.H. Veerkamp

Mulder, R. W. A. W. (contributor)
Scheele, C. W. (contributor)
Veerkamp, C. H. (contributor)
ISBN 90-900019-7-2
Beekbergen : Spelderholt Institute for Poultry Research, 1981
English 488 s.
  • swepub:Mat__t
Subject headings
Close  

Publication and Content Type

636.5.033 (UDK)
637.54.05 (UDK)

Find in a library

To the university's database

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Search outside SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Close

Copy and save the link in order to return to this view