SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Extended search

onr:"swepub:oai:DiVA.org:kth-7476"
 

Search: onr:"swepub:oai:DiVA.org:kth-7476" > Comparison of prope...

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Comparison of properties of wheat gluten films prepared at pH 4 and pH 11; effects of glycerol content and film thickness

Cho, Sung-Woo (author)
KTH,Fiber- och polymerteknologi
Gällstedt, Mikael (author)
STFI-Packforsk AB
Hedenqvist, Mikael S. (author)
KTH,Fiber- och polymerteknologi
 (creator_code:org_t)
English.
  • Other publication (other academic/artistic)
Subject headings
Close  

Subject headings

NATURVETENSKAP  -- Kemi -- Polymerkemi (hsv//swe)
NATURAL SCIENCES  -- Chemical Sciences -- Polymer Chemistry (hsv//eng)

Keyword

Polymer chemistry
Polymerkemi

Publication and Content Type

vet (subject category)
ovr (subject category)

To the university's database

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Search outside SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Close

Copy and save the link in order to return to this view