SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Extended search

onr:"swepub:oai:DiVA.org:oru-14137"
 

Search: onr:"swepub:oai:DiVA.org:oru-14137" > Allt om Mat :

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Allt om Mat : Vinguide 2004

Holmström, Jan (editor)
Larsson, Håkan (editor)
Waern, Magnus (editor)
show more...
Billing, Mischa (editor)
Örebro universitet,Restaurang- och hotellhögskolan - Grythytte akademi
Kronstam, Bengt-Göran (editor)
show less...
 (creator_code:org_t)
ISBN 9100101265
Stockholm : Bonnier, 2003
Swedish 176 s.
  • Editorial collection (pop. science, debate, etc.)
Abstract Subject headings
Close  
No summary available

Keyword

Culinary Arts and Meal Science
Måltidskunskap
Måltidskunskap
Culinary Arts and Meal Science

Publication and Content Type

pop (subject category)
sam (subject category)

Find in a library

To the university's database

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Search outside SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Close

Copy and save the link in order to return to this view