SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Extended search

onr:"swepub:oai:DiVA.org:oru-14144"
 

Search: onr:"swepub:oai:DiVA.org:oru-14144" > Nya viner

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Nya viner

Billing, Mischa (author)
Örebro universitet,Restaurang- och hotellhögskolan - Grythytte akademi
Holmström, Jan (author)
Hultgren, Gunilla (author)
show more...
Waern, Magnus (author)
show less...
 (creator_code:org_t)
2009
2009
Swedish.
In: Allt om Mat. - 0002-6204. ; :17, s. 55-112
  • Journal article (pop. science, debate, etc.)
Subject headings
Close  

Keyword

Culinary Arts and Meal Science
Måltidskunskap
Måltidskunskap
Culinary Arts and Meal Science

Publication and Content Type

pop (subject category)
art (subject category)

Find in a library

To the university's database

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Find more in SwePub

By the author/editor
Billing, Mischa
Holmström, Jan
Hultgren, Gunill ...
Waern, Magnus
Articles in the publication
Allt om Mat
By the university
Örebro University

Search outside SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Close

Copy and save the link in order to return to this view