Search: onr:"swepub:oai:DiVA.org:oru-15592" >
Taste perception :
Taste perception : an underlying risk factor for coronary heart disease?
-
- Rapp, Erika (author)
- Örebro universitet,Restaurang- och hotellhögskolan - Grythytte akademi
-
Osika, Walter (author)
-
- Öström, Åsa, 1962- (author)
- Örebro universitet,Restaurang- och hotellhögskolan - Grythytte akademi
-
show more...
-
Englund, Anders (author)
-
- Annett, Judith (author)
- Örebro universitet,Restaurang- och hotellhögskolan - Grythytte akademi
-
- Gustafsson, Inga-Britt, 1942- (author)
- Örebro universitet,Restaurang- och hotellhögskolan - Grythytte akademi
-
show less...
-
(creator_code:org_t)
- English.
- Related links:
-
https://urn.kb.se/re...
Subject headings
Close
Subject headings
- SAMHÄLLSVETENSKAP -- Annan samhällsvetenskap -- Tvärvetenskapliga studier inom samhällsvetenskap (hsv//swe)
- SOCIAL SCIENCES -- Other Social Sciences -- Social Sciences Interdisciplinary (hsv//eng)
Keyword
- Culinary Arts and Meal Science
- Måltidskunskap
- Måltidskunskap
- Culinary Arts and Meal Science
Publication and Content Type
- vet (subject category)
- ovr (subject category)
To the university's database