SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Extended search

onr:"swepub:oai:DiVA.org:oru-15592"
 

Search: onr:"swepub:oai:DiVA.org:oru-15592" > Taste perception :

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Taste perception : an underlying risk factor for coronary heart disease?

Rapp, Erika (author)
Örebro universitet,Restaurang- och hotellhögskolan - Grythytte akademi
Osika, Walter (author)
Öström, Åsa, 1962- (author)
Örebro universitet,Restaurang- och hotellhögskolan - Grythytte akademi
show more...
Englund, Anders (author)
Annett, Judith (author)
Örebro universitet,Restaurang- och hotellhögskolan - Grythytte akademi
Gustafsson, Inga-Britt, 1942- (author)
Örebro universitet,Restaurang- och hotellhögskolan - Grythytte akademi
show less...
 (creator_code:org_t)
English.
  • Other publication (other academic/artistic)
Subject headings
Close  

Subject headings

SAMHÄLLSVETENSKAP  -- Annan samhällsvetenskap -- Tvärvetenskapliga studier inom samhällsvetenskap (hsv//swe)
SOCIAL SCIENCES  -- Other Social Sciences -- Social Sciences Interdisciplinary (hsv//eng)

Keyword

Culinary Arts and Meal Science
Måltidskunskap
Måltidskunskap
Culinary Arts and Meal Science

Publication and Content Type

vet (subject category)
ovr (subject category)

To the university's database

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Search outside SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Close

Copy and save the link in order to return to this view