Search: onr:"swepub:oai:DiVA.org:oru-46827" >
Vad kontrollerades ...
Vad kontrollerades under perioden 1850–1950 och vilka hjälpmedel i form av lagar, kunskap och teknik fanns att tillgå?
-
- Bruce, Åke (author)
- Statens livsmedelsverk, Uppsala, Sverige
-
- Danielsson-Tham, Marie-Louise, 1947- (author)
- Örebro universitet,Restaurang- och hotellhögskolan
-
(creator_code:org_t)
- Stockholm : Kungl. Skogs- och lantbruksakademien, 2015
- 2015
- Swedish.
-
In: Mot ett modernt livsmedelssystem. - Stockholm : Kungl. Skogs- och lantbruksakademien. - 9789186573584 ; , s. 19-33
- Related links:
-
https://urn.kb.se/re...
Subject headings
Close
Subject headings
- LANTBRUKSVETENSKAPER -- Lantbruksvetenskap, skogsbruk och fiske -- Livsmedelsvetenskap (hsv//swe)
- AGRICULTURAL SCIENCES -- Agriculture, Forestry and Fisheries -- Food Science (hsv//eng)
Keyword
- Måltidskunskap
- Culinary Arts and Meal Science
Publication and Content Type
- ref (subject category)
- kap (subject category)
Find in a library
To the university's database