SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Extended search

onr:"swepub:oai:DiVA.org:oru-46827"
 

Search: onr:"swepub:oai:DiVA.org:oru-46827" > Vad kontrollerades ...

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Vad kontrollerades under perioden 1850–1950 och vilka hjälpmedel i form av lagar, kunskap och teknik fanns att tillgå?

Bruce, Åke (author)
Statens livsmedelsverk, Uppsala, Sverige
Danielsson-Tham, Marie-Louise, 1947- (author)
Örebro universitet,Restaurang- och hotellhögskolan
 (creator_code:org_t)
Stockholm : Kungl. Skogs- och lantbruksakademien, 2015
2015
Swedish.
In: Mot ett modernt livsmedelssystem. - Stockholm : Kungl. Skogs- och lantbruksakademien. - 9789186573584 ; , s. 19-33
  • Book chapter (peer-reviewed)
Subject headings
Close  

Subject headings

LANTBRUKSVETENSKAPER  -- Lantbruksvetenskap, skogsbruk och fiske -- Livsmedelsvetenskap (hsv//swe)
AGRICULTURAL SCIENCES  -- Agriculture, Forestry and Fisheries -- Food Science (hsv//eng)

Keyword

Måltidskunskap
Culinary Arts and Meal Science

Publication and Content Type

ref (subject category)
kap (subject category)

Find in a library

To the university's database

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Find more in SwePub

By the author/editor
Bruce, Åke
Danielsson-Tham, ...
About the subject
AGRICULTURAL SCIENCES
AGRICULTURAL SCI ...
and Agriculture Fore ...
and Food Science
Articles in the publication
Mot ett modernt ...
By the university
Örebro University

Search outside SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Close

Copy and save the link in order to return to this view