Search: onr:"swepub:oai:DiVA.org:oru-59106" >
För lite hemkunskap...
För lite hemkunskap ökar risken för matförgiftningar
-
- Lange, Maria (author)
- Uppsala universitet, Uppsala, Sweden
-
- Vågsholm, Ivar (author)
- SLU, Uppsala, Sweden
-
- Boqvist, Sofia (author)
- SLU, Uppsala, Sweden
-
show more...
-
- Söderqvist, Karin (author)
- SLU, Uppsala, Sweden
-
- Danielsson Tham, Marie-Louise, 1947- (author)
- Örebro universitet,Restaurang- och hotellhögskolan
-
- Marklinder, Ingela (author)
- Uppsala universitet, Uppsala, Sweden
-
- Schelin, Jenny (author)
- Lund universitet, Lund, Sweden
-
- Blücher, Anna (author)
- Linnéuniversitetet, Växjö, Sweden
-
- Göranzon, Helen (author)
- Uppsala universitet, Uppsala, Sweden
-
- Ahlgren, Roger (author)
- Umeå universitet, Umeå, Sweden
-
- Ehn Börjesson, Stina-Mina (author)
- Högskolan Kristianstad, Kristianstad, Sweden
-
- Moazzami, Madeleine (author)
- SLU, Uppsala, Sweden
-
- Hjälmeskog, Karin (author)
- Uppsala universitet, Uppsala, Sweden
-
- Elmståhl, Helena (author)
- Uppsala universitet, Uppsala, Sweden
-
- Parinder, Ann (author)
- Göteborgs universitet, Göteborg, Sweden
-
- Höijer, Karin (author)
- Högskolan Kristianstad, Kristianstad, Sweden
-
- Nylander, Annika (author)
- Umeå universitet, Umeå, Sweden
-
show less...
-
(creator_code:org_t)
- Stockholm : AB Dagens nyheter, 2017
- 2017
- Swedish.
-
In: Dagens Nyheter. - Stockholm : AB Dagens nyheter. - 1101-2447. ; Tisdag 15 augusti, s. 6-6
- Related links:
-
https://urn.kb.se/re...
Abstract
Subject headings
Close
- DN.DebattRunt 500 000 människor drabbas enligt beräkningar av matförgiftning i Sverige varje år. Bristande hygienkunskaper i hushållen är en av orsakerna. Nu är det dags för en utökad timplan i hemkunskap för att Sverige skall få medvetna konsumenter, minskat matsvinn och färre fall av matförgiftningar, skriver en grupp experter inom området.
Subject headings
- LANTBRUKSVETENSKAPER -- Lantbruksvetenskap, skogsbruk och fiske -- Livsmedelsvetenskap (hsv//swe)
- AGRICULTURAL SCIENCES -- Agriculture, Forestry and Fisheries -- Food Science (hsv//eng)
Keyword
- Måltidskunskap
- Culinary Arts and Meal Science
Publication and Content Type
- pop (subject category)
- art (subject category)
Find in a library
To the university's database
- By the author/editor
-
Lange, Maria
-
Vågsholm, Ivar
-
Boqvist, Sofia
-
Söderqvist, Kari ...
-
Danielsson Tham, ...
-
Marklinder, Inge ...
-
show more...
-
Schelin, Jenny
-
Blücher, Anna
-
Göranzon, Helen
-
Ahlgren, Roger
-
Ehn Börjesson, S ...
-
Moazzami, Madele ...
-
Hjälmeskog, Kari ...
-
Elmståhl, Helena
-
Parinder, Ann
-
Höijer, Karin
-
Nylander, Annika
-
show less...
- About the subject
-
- AGRICULTURAL SCIENCES
-
AGRICULTURAL SCI ...
-
and Agriculture Fore ...
-
and Food Science
- Articles in the publication
-
Dagens Nyheter
- By the university
-
Örebro University