SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Extended search

onr:"swepub:oai:DiVA.org:oru-59106"
 

Search: onr:"swepub:oai:DiVA.org:oru-59106" > För lite hemkunskap...

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

För lite hemkunskap ökar risken för matförgiftningar

Lange, Maria (author)
Uppsala universitet, Uppsala, Sweden
Vågsholm, Ivar (author)
SLU, Uppsala, Sweden
Boqvist, Sofia (author)
SLU, Uppsala, Sweden
show more...
Söderqvist, Karin (author)
SLU, Uppsala, Sweden
Danielsson Tham, Marie-Louise, 1947- (author)
Örebro universitet,Restaurang- och hotellhögskolan
Marklinder, Ingela (author)
Uppsala universitet, Uppsala, Sweden
Schelin, Jenny (author)
Lund universitet, Lund, Sweden
Blücher, Anna (author)
Linnéuniversitetet, Växjö, Sweden
Göranzon, Helen (author)
Uppsala universitet, Uppsala, Sweden
Ahlgren, Roger (author)
Umeå universitet, Umeå, Sweden
Ehn Börjesson, Stina-Mina (author)
Högskolan Kristianstad, Kristianstad, Sweden
Moazzami, Madeleine (author)
SLU, Uppsala, Sweden
Hjälmeskog, Karin (author)
Uppsala universitet, Uppsala, Sweden
Elmståhl, Helena (author)
Uppsala universitet, Uppsala, Sweden
Parinder, Ann (author)
Göteborgs universitet, Göteborg, Sweden
Höijer, Karin (author)
Högskolan Kristianstad, Kristianstad, Sweden
Nylander, Annika (author)
Umeå universitet, Umeå, Sweden
show less...
 (creator_code:org_t)
Stockholm : AB Dagens nyheter, 2017
2017
Swedish.
In: Dagens Nyheter. - Stockholm : AB Dagens nyheter. - 1101-2447. ; Tisdag 15 augusti, s. 6-6
  • Journal article (pop. science, debate, etc.)
Abstract Subject headings
Close  
  • DN.DebattRunt 500 000 människor drabbas enligt beräkningar av matförgiftning i Sverige varje år. Bristande hygienkunskaper i hushållen är en av orsakerna. Nu är det dags för en utökad timplan i hemkunskap för att Sverige skall få medvetna konsumenter, minskat matsvinn och färre fall av matförgiftningar, skriver en grupp experter inom området.

Subject headings

LANTBRUKSVETENSKAPER  -- Lantbruksvetenskap, skogsbruk och fiske -- Livsmedelsvetenskap (hsv//swe)
AGRICULTURAL SCIENCES  -- Agriculture, Forestry and Fisheries -- Food Science (hsv//eng)

Keyword

Måltidskunskap
Culinary Arts and Meal Science

Publication and Content Type

pop (subject category)
art (subject category)

Find in a library

To the university's database

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Close

Copy and save the link in order to return to this view