SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Extended search

onr:"swepub:oai:DiVA.org:oru-97729"
 

Search: onr:"swepub:oai:DiVA.org:oru-97729" > The role of gastron...

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

The role of gastronomy in institutional meals

Jonsson, Ann-Sofie, 1983- (author)
Örebro universitet,Restaurang- och hotellhögskolan
 (creator_code:org_t)
2017
2017
English.
  • Conference paper (other academic/artistic)
Subject headings
Close  

Subject headings

SAMHÄLLSVETENSKAP  -- Annan samhällsvetenskap -- Tvärvetenskapliga studier inom samhällsvetenskap (hsv//swe)
SOCIAL SCIENCES  -- Other Social Sciences -- Social Sciences Interdisciplinary (hsv//eng)

Keyword

Måltidskunskap
Culinary Arts and Meal Science

Publication and Content Type

vet (subject category)
kon (subject category)

To the university's database

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Find more in SwePub

By the author/editor
Jonsson, Ann-Sof ...
About the subject
SOCIAL SCIENCES
SOCIAL SCIENCES
and Other Social Sci ...
and Social Sciences ...
By the university
Örebro University

Search outside SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Close

Copy and save the link in order to return to this view