SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Extended search

onr:"swepub:oai:DiVA.org:oru-9857"
 

Search: onr:"swepub:oai:DiVA.org:oru-9857" > Upplevelsen av en f...

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Upplevelsen av en färdig måltid

Ahlgren, Mia (author)
Örebro universitet,Institutionen för restaurang- och måltidskunskap
 (creator_code:org_t)
Örebro : Örebro universitet, 2007
2007
Swedish.
In: Den medvetna måltidskunskapen. - Örebro : Örebro universitet. - 9789176685464 ; , s. 11-16
  • Book chapter (other academic/artistic)
Subject headings
Close  

Subject headings

SAMHÄLLSVETENSKAP  -- Annan samhällsvetenskap -- Övrig annan samhällsvetenskap (hsv//swe)
SOCIAL SCIENCES  -- Other Social Sciences -- Other Social Sciences not elsewhere specified (hsv//eng)

Keyword

Culinary Arts and Meal Science
Måltidskunskap
Måltidskunskap
Culinary Arts and Meal Science

Publication and Content Type

vet (subject category)
kap (subject category)

Find in a library

To the university's database

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Find more in SwePub

By the author/editor
Ahlgren, Mia
About the subject
SOCIAL SCIENCES
SOCIAL SCIENCES
and Other Social Sci ...
and Other Social Sci ...
Articles in the publication
Den medvetna mål ...
By the university
Örebro University

Search outside SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Close

Copy and save the link in order to return to this view