Search: onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-1732" >
Handbok i sensorisk...
Handbok i sensorisk analys
-
- Albinsson, B (author)
- RISE,SIK – Institutet för livsmedel och bioteknik
-
- Wendin, K (author)
- RISE,SIK – Institutet för livsmedel och bioteknik
-
- Åström, A (author)
- RISE,SIK – Institutet för livsmedel och bioteknik
-
(creator_code:org_t)
- ISBN 9789172903227
- SIK Institutet för livsmedel och bioteknik, Göteborg, Sverige, 2013
- Swedish.
-
Series: SIK Rapport, 0436-2071 ; 858
- Related links:
-
https://urn.kb.se/re...
Subject headings
Close
Subject headings
- LANTBRUKSVETENSKAPER -- Lantbruksvetenskap, skogsbruk och fiske -- Livsmedelsvetenskap (hsv//swe)
- AGRICULTURAL SCIENCES -- Agriculture, Forestry and Fisheries -- Food Science (hsv//eng)
Keyword
- Food Engineering
- Livsmedelsteknik
Publication and Content Type
- ref (subject category)
- rap (subject category)
Find in a library
To the university's database