SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Extended search

onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-277"
 

Search: onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-277" > Ageing and changes ...

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Ageing and changes in the chemical senses related to food perception : a literature review

Bengtzon, Annika (author)
RISE,SIK – Institutet för livsmedel och bioteknik
 (creator_code:org_t)
SIK Institutet för livsmedel och bioteknik, Göteborg, Sverige, 2002
English.
Series: SIK Rapport, 0436-2071 ; 702
  • Reports (other academic/artistic)
Subject headings
Close  

Subject headings

TEKNIK OCH TEKNOLOGIER  -- Annan teknik -- Livsmedelsteknik (hsv//swe)
ENGINEERING AND TECHNOLOGY  -- Other Engineering and Technologies -- Food Engineering (hsv//eng)

Publication and Content Type

vet (subject category)
rap (subject category)

To the university's database

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Find more in SwePub

By the author/editor
Bengtzon, Annika
About the subject
ENGINEERING AND TECHNOLOGY
ENGINEERING AND ...
and Other Engineerin ...
and Food Engineering
Parts in the series
SIK Rapport,
By the university
RISE

Search outside SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Close

Copy and save the link in order to return to this view