SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Extended search

onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-496"
 

Search: onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-496" > Salivstimulering oc...

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist
  • Ekman, SRISE,SIK – Institutet för livsmedel och bioteknik (author)

Salivstimulering och tuggningsbehov : en pilotstudie av livsmedel med salivstimulerande egenskaper

  • BookSwedish2007

Publisher, publication year, extent ...

  • Göteborg, Sverige :SIK Institutet för livsmedel och bioteknik,2007
  • electronicrdacarrier

Numbers

  • LIBRIS-ID:oai:DiVA.org:ri-496
  • https://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:ri:diva-496URI

Supplementary language notes

  • Language:Swedish

Part of subdatabase

Classification

  • Subject category:vet swepub-contenttype
  • Subject category:rap swepub-publicationtype

Series

  • SIK Rapport,0436-2071 ;765

Subject headings and genre

Added entries (persons, corporate bodies, meetings, titles ...)

  • Hall, GRISE,SIK – Institutet för livsmedel och bioteknik (author)
  • Wendin, KRISE,SIK – Institutet för livsmedel och bioteknik (author)
  • RISESIK – Institutet för livsmedel och bioteknik (creator_code:org_t)

Internet link

To the university's database

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Find more in SwePub

By the author/editor
Ekman, S
Hall, G
Wendin, K
About the subject
AGRICULTURAL SCIENCES
AGRICULTURAL SCI ...
and Agriculture Fore ...
and Food Science
Parts in the series
SIK Rapport,
By the university
RISE

Search outside SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Close

Copy and save the link in order to return to this view