SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Extended search

onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-984"
 

Search: onr:"swepub:oai:DiVA.org:ri-984" > Beredningsmetodens ...

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Beredningsmetodens inverkan på askorbinsyrahalt och färg hos vinbärssaft

Rappe, A (author)
RISE,SIK – Svenska institutet för konserveringsforskning
 (creator_code:org_t)
SIK - Svenska institutet för konserveringsforskning, Göteborg, Sverige, 1958
Swedish.
Series: SIK Rapport, 0436-2071 ; 61
  • Reports (peer-reviewed)
Subject headings
Close  

Subject headings

LANTBRUKSVETENSKAPER  -- Lantbruksvetenskap, skogsbruk och fiske -- Livsmedelsvetenskap (hsv//swe)
AGRICULTURAL SCIENCES  -- Agriculture, Forestry and Fisheries -- Food Science (hsv//eng)

Keyword

Food Engineering
Livsmedelsteknik

Publication and Content Type

ref (subject category)
rap (subject category)

To the university's database

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Find more in SwePub

By the author/editor
Rappe, A
About the subject
AGRICULTURAL SCIENCES
AGRICULTURAL SCI ...
and Agriculture Fore ...
and Food Science
Parts in the series
SIK Rapport,
By the university
RISE

Search outside SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Close

Copy and save the link in order to return to this view