SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Utökad sökning

onr:"swepub:oai:DiVA.org:umu-121300"
 

Sökning: onr:"swepub:oai:DiVA.org:umu-121300" > Hydration, Ionic Va...

  • Jacinto, Agrinaldo (författare)

Hydration, Ionic Valence and Cross-linking Propensities of Cations Determine the Stability of Lipopolysaccharide Membranes

  • Artikel/kapitelEngelska2014

Förlag, utgivningsår, omfång ...

  • 2014
  • Cambridge :Royal Society of Chemistry,2014
  • printrdacarrier

Nummerbeteckningar

  • LIBRIS-ID:oai:DiVA.org:umu-121300
  • https://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:umu:diva-121300URI
  • https://doi.org/10.1039/c3cc46918bDOI

Kompletterande språkuppgifter

  • Språk:engelska
  • Sammanfattning på:engelska

Ingår i deldatabas

Klassifikation

  • Ämneskategori:ref swepub-contenttype
  • Ämneskategori:art swepub-publicationtype

Anmärkningar

  • The supra-molecular structure of LPS aggregates governs outer membrane permeability and activation of the host immune response during Gram-negative bacterial infections. Molecular dynamics simulations unveil at atomic resolution the subtle balance between cation hydration and cross-linking ability in modulating phase transitions of LPS membranes.

Ämnesord och genrebeteckningar

Biuppslag (personer, institutioner, konferenser, titlar ...)

  • Pontes, Frederico Jose de Santana (författare)
  • Lins, Roberto D (författare)
  • Soares, Tereza A. (författare)

Sammanhörande titlar

  • Ingår i:Chemical CommunicationsCambridge : Royal Society of Chemistry50:2, s. 231-2331359-73451364-548X

Internetlänk

Hitta via bibliotek

Till lärosätets databas

Hitta mer i SwePub

Av författaren/redakt...
Jacinto, Agrinal ...
Pontes, Frederic ...
Lins, Roberto D
Soares, Tereza A ...
Om ämnet
NATURVETENSKAP
NATURVETENSKAP
och Kemi
Artiklar i publikationen
Chemical Communi ...
Av lärosätet
Umeå universitet

Sök utanför SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy