SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Extended search

onr:"swepub:oai:DiVA.org:uu-53285"
 

Search: onr:"swepub:oai:DiVA.org:uu-53285" > Effects of altered ...

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Effects of altered ratin levels on sensory characteristics, lipid content and fatty acid composition of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)

Johansson, L (author)
Uppsala universitet,Institutionen för hushållsvetenskap (IHV)
Kiessling, A (author)
Kiessling, K-H (author)
show more...
Berglund, L (author)
Uppsala universitet,Institutionen för folkhälso- och vårdvetenskap,Geriatrics
show less...
 (creator_code:org_t)
2000
2000
English.
In: Food Quality and Preference. ; 11, s. 247-, s. 247-254
  • Journal article (peer-reviewed)
Subject headings
Close  

Publication and Content Type

ref (subject category)
art (subject category)

Find in a library

To the university's database

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Find more in SwePub

By the author/editor
Johansson, L
Kiessling, A
Kiessling, K-H
Berglund, L
Articles in the publication
By the university
Uppsala University

Search outside SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Close

Copy and save the link in order to return to this view