SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Extended search

onr:"swepub:oai:gup.ub.gu.se/124031"
 

Search: onr:"swepub:oai:gup.ub.gu.se/124031" > Processed animal pr...

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Processed animal products with emphasis on polyunsaturated fatty acid content

Sampels, Sabine (author)
Swedish University of Agricultural Sciences,Sveriges lantbruksuniversitet,Institutionen för livsmedelsvetenskap,Department of Food Science
Strandvik, Birgitta, 1938 (author)
Gothenburg University,Göteborgs universitet,Institutionen för kliniska vetenskaper,Institute of Clinical Sciences
Pickova, Jana (author)
Swedish University of Agricultural Sciences,Sveriges lantbruksuniversitet,Institutionen för livsmedelsvetenskap,Department of Food Science
 (creator_code:org_t)
 
2009-05-18
2009
English.
In: European Journal Of Lipid Science And Technology. - : Wiley. - 1438-7697 .- 1438-9312. ; 111:5, s. 481-488
  • Journal article (peer-reviewed)
Subject headings
Close  

Subject headings

LANTBRUKSVETENSKAPER  -- Lantbruksvetenskap, skogsbruk och fiske -- Livsmedelsvetenskap (hsv//swe)
AGRICULTURAL SCIENCES  -- Agriculture, Forestry and Fisheries -- Food Science (hsv//eng)
MEDICIN OCH HÄLSOVETENSKAP  -- Hälsovetenskap -- Näringslära (hsv//swe)
MEDICAL AND HEALTH SCIENCES  -- Health Sciences -- Nutrition and Dietetics (hsv//eng)

Keyword

adipose-tissue
belgian adolescents
oil sources
quality
cholesterol
stability
nutrition
sausage
storage
fish

Publication and Content Type

ref (subject category)
art (subject category)

Find in a library

To the university's database

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Search outside SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Close

Copy and save the link in order to return to this view