SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Extended search

onr:"swepub:oai:gup.ub.gu.se/173391"
 

Search: onr:"swepub:oai:gup.ub.gu.se/173391" > Determination of ol...

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Determination of oligosaccharides in foods, diets and intestinal contents by high-temperature GC and GC/MS

Carlsson, Nils-Gunnar, 1951 (author)
Chalmers tekniska högskola,Chalmers University of Technology
Karlsson, Hasse (author)
Gothenburg University,Göteborgs universitet,Institutionen för medicinsk och fysiologisk kemi,Institute of Medical Biochemistry,University of Gothenburg
Sandberg, Ann-Sofie, 1951 (author)
Chalmers tekniska högskola,Chalmers University of Technology
 (creator_code:org_t)
1992
1992
English.
In: Journal of Agricultural and Food Chemistry. - 0021-8561 .- 1520-5118. ; 40, s. 2404-2412
  • Journal article (peer-reviewed)
Subject headings
Close  

Subject headings

NATURVETENSKAP  -- Kemi -- Analytisk kemi (hsv//swe)
NATURAL SCIENCES  -- Chemical Sciences -- Analytical Chemistry (hsv//eng)

Publication and Content Type

ref (subject category)
art (subject category)

Find in a library

To the university's database

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Search outside SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Close

Copy and save the link in order to return to this view