SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Extended search

onr:"swepub:oai:gup.ub.gu.se/173391"
 

Search: onr:"swepub:oai:gup.ub.gu.se/173391" > Determination of ol...

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist
  • Carlsson, Nils-Gunnar,1951Chalmers tekniska högskola,Chalmers University of Technology (author)

Determination of oligosaccharides in foods, diets and intestinal contents by high-temperature GC and GC/MS

  • Article/chapterEnglish1992

Publisher, publication year, extent ...

  • 1992

Numbers

  • LIBRIS-ID:oai:gup.ub.gu.se/173391
  • https://gup.ub.gu.se/publication/173391URI
  • https://research.chalmers.se/publication/173391URI

Supplementary language notes

  • Language:English

Part of subdatabase

Classification

  • Subject category:ref swepub-contenttype
  • Subject category:art swepub-publicationtype

Subject headings and genre

Added entries (persons, corporate bodies, meetings, titles ...)

  • Karlsson, HasseGothenburg University,Göteborgs universitet,Institutionen för medicinsk och fysiologisk kemi,Institute of Medical Biochemistry,University of Gothenburg (author)
  • Sandberg, Ann-Sofie,1951Chalmers tekniska högskola,Chalmers University of Technology(Swepub:cth)annsandb (author)
  • Chalmers tekniska högskolaInstitutionen för medicinsk och fysiologisk kemi (creator_code:org_t)

Related titles

  • In:Journal of Agricultural and Food Chemistry40, s. 2404-24120021-85611520-5118

Internet link

Find in a library

To the university's database

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Search outside SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Close

Copy and save the link in order to return to this view