Search: onr:"swepub:oai:gup.ub.gu.se/313058" >
Vad påverkar våra m...
Vad påverkar våra möjligheter att äta hälsosamt?
-
- Berg, Christina, 1963 (author)
- Gothenburg University,Göteborgs universitet,Institutionen för kost- och idrottsvetenskap,Department of Food and Nutrition, and Sport Science
-
(creator_code:org_t)
- Liber, 2021
- 2021
- Swedish.
-
In: Näringslära för högskolan. - : Liber. - 9789147131075
- Related links:
-
https://gup.ub.gu.se...
Subject headings
Close
Subject headings
- LANTBRUKSVETENSKAPER -- Lantbruksvetenskap, skogsbruk och fiske -- Livsmedelsvetenskap (hsv//swe)
- AGRICULTURAL SCIENCES -- Agriculture, Forestry and Fisheries -- Food Science (hsv//eng)
- MEDICIN OCH HÄLSOVETENSKAP -- Hälsovetenskap -- Näringslära (hsv//swe)
- MEDICAL AND HEALTH SCIENCES -- Health Sciences -- Nutrition and Dietetics (hsv//eng)
Keyword
- Nutrition
- Nutritional Sciences
- Nutritional Physiological Phenomena
- Näringsvetenskap
- Nutrition
- Näringslära
- Nutrition
Publication and Content Type
- vet (subject category)
- kap (subject category)
Find in a library
To the university's database