SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Extended search

onr:"swepub:oai:gup.ub.gu.se/313058"
 

Search: onr:"swepub:oai:gup.ub.gu.se/313058" > Vad påverkar våra m...

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Vad påverkar våra möjligheter att äta hälsosamt?

Berg, Christina, 1963 (author)
Gothenburg University,Göteborgs universitet,Institutionen för kost- och idrottsvetenskap,Department of Food and Nutrition, and Sport Science
 (creator_code:org_t)
Liber, 2021
2021
Swedish.
In: Näringslära för högskolan. - : Liber. - 9789147131075
  • Book chapter (other academic/artistic)
Subject headings
Close  

Subject headings

LANTBRUKSVETENSKAPER  -- Lantbruksvetenskap, skogsbruk och fiske -- Livsmedelsvetenskap (hsv//swe)
AGRICULTURAL SCIENCES  -- Agriculture, Forestry and Fisheries -- Food Science (hsv//eng)
MEDICIN OCH HÄLSOVETENSKAP  -- Hälsovetenskap -- Näringslära (hsv//swe)
MEDICAL AND HEALTH SCIENCES  -- Health Sciences -- Nutrition and Dietetics (hsv//eng)

Keyword

Nutrition
Nutritional Sciences
Nutritional Physiological Phenomena
Näringsvetenskap
Nutrition
Näringslära
Nutrition

Publication and Content Type

vet (subject category)
kap (subject category)

Find in a library

To the university's database

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Find more in SwePub

By the author/editor
Berg, Christina, ...
About the subject
AGRICULTURAL SCIENCES
AGRICULTURAL SCI ...
and Agriculture Fore ...
and Food Science
MEDICAL AND HEALTH SCIENCES
MEDICAL AND HEAL ...
and Health Sciences
and Nutrition and Di ...
Articles in the publication
Näringslära för ...
By the university
University of Gothenburg

Search outside SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Close

Copy and save the link in order to return to this view