Search: onr:"swepub:oai:lup.lub.lu.se:ad0148b8-146c-4d06-84ec-b73424205628" >
Mat : Från kokgropa...
-
Jönsson, HåkanLund University,Lunds universitet,Avdelningen för etnologi,Institutionen för kulturvetenskaper,Institutioner,Humanistiska och teologiska fakulteterna,Avdelningen för livsmedel och läkemedel,Institutionen för processteknik och tillämpad biovetenskap,Institutioner vid LTH,Lunds Tekniska Högskola,Division of Ethnology,Department of Arts and Cultural Sciences,Departments,Joint Faculties of Humanities and Theology,Division of Food and Pharma,Department of Process and Life Science Engineering,Departments at LTH,Faculty of Engineering, LTH
(author)
Mat : Från kokgropar till snabbmat
- Article/chapterSwedish2022
Publisher, publication year, extent ...
Numbers
-
LIBRIS-ID:oai:lup.lub.lu.se:ad0148b8-146c-4d06-84ec-b73424205628
-
https://lup.lub.lu.se/record/ad0148b8-146c-4d06-84ec-b73424205628URI
Supplementary language notes
Part of subdatabase
Classification
-
Subject category:kap swepub-publicationtype
-
Subject category:pop swepub-contenttype
Subject headings and genre
Added entries (persons, corporate bodies, meetings, titles ...)
-
Karlsson, Klas-Göran
(editor)
-
Avdelningen för etnologiInstitutionen för kulturvetenskaper
(creator_code:org_t)
Related titles
-
In:Natur & Kulturs Globalhistoria 1 : Existens och rörelse - Existens och rörelse1, s. 129-17497891271785409789127178557
Internet link
Find in a library
To the university's database