SwePub
Sök i LIBRIS databas

  Extended search

onr:"swepub:oai:lup.lub.lu.se:afbaa456-722b-4cea-8d2a-ad0a879bebfa"
 

Search: onr:"swepub:oai:lup.lub.lu.se:afbaa456-722b-4cea-8d2a-ad0a879bebfa" > Nanorheology of ren...

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist
  • Helstad, KristinaLund University,Lunds universitet,Livsmedelsteknik,Avdelningen för livsmedel och läkemedel,Institutionen för processteknik och tillämpad biovetenskap,Institutioner vid LTH,Lunds Tekniska Högskola,Department of Food Technology, Engineering and Nutrition,Division of Food and Pharma,Department of Process and Life Science Engineering,Departments at LTH,Faculty of Engineering, LTH (author)

Nanorheology of rennet gels from casein concentrate at pH 5.2 and 6.1

  • Article/chapterEnglish2006

Publisher, publication year, extent ...

  • 2006

Numbers

  • LIBRIS-ID:oai:lup.lub.lu.se:afbaa456-722b-4cea-8d2a-ad0a879bebfa
  • https://lup.lub.lu.se/record/586249URI

Supplementary language notes

  • Language:English

Part of subdatabase

Classification

  • Subject category:kon swepub-publicationtype
  • Subject category:ref swepub-contenttype

Subject headings and genre

Added entries (persons, corporate bodies, meetings, titles ...)

  • Gunning, A. Patrick (author)
  • Karlsson, Anders Ola (author)
  • Ardö, Ylva (author)
  • Paulsson, MarieLund University,Lunds universitet,Livsmedelsteknik,Avdelningen för livsmedel och läkemedel,Institutionen för processteknik och tillämpad biovetenskap,Institutioner vid LTH,Lunds Tekniska Högskola,Department of Food Technology, Engineering and Nutrition,Division of Food and Pharma,Department of Process and Life Science Engineering,Departments at LTH,Faculty of Engineering, LTH(Swepub:lu)ltkk-mpa (author)
  • Dejmek, PetrLund University,Lunds universitet,Livsmedelsteknik,Avdelningen för livsmedel och läkemedel,Institutionen för processteknik och tillämpad biovetenskap,Institutioner vid LTH,Lunds Tekniska Högskola,Department of Food Technology, Engineering and Nutrition,Division of Food and Pharma,Department of Process and Life Science Engineering,Departments at LTH,Faculty of Engineering, LTH(Swepub:lu)ltkk-pde (author)
  • Fischer, Peter (editor)
  • Erni, Philipp (editor)
  • Windhab, Erich (editor)
  • LivsmedelsteknikAvdelningen för livsmedel och läkemedel (creator_code:org_t)

Related titles

  • In:International Symposium on Food Rheology and Structure

Internet link

To the university's database

  • 1 of 1
  • Previous record
  • Next record
  •    To hitlist

Search outside SwePub

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

 
pil uppåt Close

Copy and save the link in order to return to this view